Födelsevrålet kommer på kalaset

Den här festen som jag håller på att arrangerar och som jag tänkt på LÄNGE, har ett tydligt syfte. Eller flera olika.

Som gravid- och nyföddfotograf och podcastvärd för Magpodden så vill jag ju helst träffa alla gravida kvinnor i stan! Det är inget att hymla med. Så att fixa en fest för just dem är ju ganska logiskt.

Och så vill jag verkligen att de kvinnor som kommer ska känna att det är roligt att vara där.  Jag vill att de ska känna att det är fest! Att det är värt en eftermiddag på själva Mors Dag. Det är därför jag vill ha tårta och bubbel och fina priser och fina erbjudanden.

Men jag vill också, verkligen, hjälpa till! Jag vill förhindra att ens en enda av dem som kommer på det här kalaset ska behöva få det svårt i sitt mammaliv, med amning, med sömnbrist, eller med sin förlossning. Jag vill förmedla kunskap, tips, resurser, kontakter. Så att inte en enda kvinna som kommer i MIN väg den här dagen ska behöva lida i onödan. För något alls!

Det finns alldeles för mycket ONÖDIGT lidande inom t.ex amningen. För att kunskapen inte är allmänt utbredd i samhället och för att inget stöd finns i kvinnors absoluta närhet, när det gäller. Sånt GÅR att ändra på.

Och så detta med förlossningen. Det finns mycket oro nu, med alla förlossningsplatser i Stockholm som plötsligt inte finns där längre. Det finns en oro över att  inte få den hjälp man behöver när man ska föda sitt första barn.

Så idag, när Kela, från Födelsevrålet, ringde mig och sade att de gärna finns med på den här festen så blev jag så glad!!! Det är klart att de blivande mammor som kommer behöver kunna få kontakt med dem! De fulländar min samling av resurspersoner som kommer på den här festen.

Onödigt lidande kvinnor. ONÖDIGT. Lidande. Kvinnor. Det måste bli ett slut på sånt.

Vi får prata om det på kalaset!

Födelsevrålet på Exclusive Baby Shower

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *