Föreläsare

Under det här kalaset kommer du att få lyssna på några kvinnor som ska berätta om viktiga saker för en blivande mamma. Det handlar om gravidträning, förlossning, amning och det lilla barnets utveckling.

swirl divider

Elisabeth Hjärtmyr är barnmorska, barnsjuksköterska och amningsspecialist. Hon har jobbat med amningsfrågor i mer än 20 år. Elisabeth sitter med i AMSAK (AMningsSakKunniga) i Stockholm, AMNIS Amningsnätverk i Sverige, Nationella Amningskommitten och föreläser om amning och barnet för föräldrar och vårdpersonal i Sverige. Har varit med och startat upp flera olika amningsmottagningar bl.a. nystartade AMSAK Amningsmottagning i Stockholm.
Elisabeth är mamma till och har ammat tre barn.

 

swirl divider

Paulina Gunnardo är beteendevetare och tvåbarnsmamma och driver den populära sidan Ditt Barn och Du där hon sprider viktig kunskap till småbarnsföräldrar. Paulina kommer prata om föräldrarollen och ge oss guldkornen från psykologin om tiden med bebis och små barns utveckling. Hon har också varit gäst på Magpodden och det samtalet kan du lyssna på HÄR

 

 

 

swirl divider

Lisa Franken är tränare och jobbar även inom Mom in Balance med marknadsföring och administrativt. Lisa kommer bl.a prata om hur du som väntar barn kan träna säkert roligt och effektivt under graviditeten och tiden efter.
Lisa är tvåbarnsmamma (2016 och 2018).
swirl divider

Gamze Berglund är ODIS-doula. Hon driver Doulorna tillsammans med två av sina vänner som också är doulor. Hon kommer att berätta om sitt arbete med att  hjälpa familjer att skapa en positiv och trygg stämning inför- och under förlossningen.

Gamze tror starkt på att förlossningen kan vara en positiv och stärkande upplevelse för hela familjen om den går till på ett sätt där man känner sig delaktig, respekterad och sedd. Hon vet att en stor del av mitt arbete går ut på att stötta partnern så att hen kan vara ett så bra och närvarande stöd som möjligt.

swirl divider
Haleh Amiryarfar driver den privata barnmorskemottagningen Vasamamma.
Hon brinner för att att alla deras inskrivna ska få en lättillgänglig och personlig vård under graviditeten.
Vasamamma erbjuder även extra tjänster som är mycket uppskattade. Haleh berättar mer om dem.